Boktips: Phuket & Krabi
Några av de populäraste turistområdena i Thailand är Phuket, Ko Phi Phi och Krabi. Phuket är den stora turistmagneten med fina stränder, bra dykmöjligheter och ett intensivt nöjesliv. Utanför Krabi ligger Ao Nang med härligt vita sandstränder och öar omgi vna av imponerande kalkstensformationer. Förutom bad är dykning, snorkling, segling och klättring de huvudsakliga aktiviteterna.

Kolla efter bästa pris hos:
Bokus eller AdlibrisBoktips: Thailands öar och stränder
2007 års uppdaterade och utökade version av Vagabonds succéguide THAILANDS ÖAR OCH STRÄNDER bjuder på mer sand, mer strand och fler palmer. I denna fullmatade guide finns information om världsberömda stränder och öar som Phuket, Ko Samui, Ko Phag-Ngan och Phi Phi, men också massor med tips på undangömda pärlor som få hittar till. Dessutom ingår ett fylligt kapitel om Bangkok, som för många är avstampet mot salta dagar i solen. Boken är fylld av personliga tips och illustrerad med kartor och bilder i färg och svartvitt.

Kolla efter bästa pris hos:
Bokus eller AdlibrisBoktips: Thailand
Med Vagabonds inspirerande guidebok till Thailand, får resenären ut det lilla extra av sin resa, vare sig det gäller en bad- och solsemester eller en långluff. I år är denna bästsäljande guide uppdaterad och utökad och bjuder på fler värdefulla tips och detaljerad information om orörda paradisstränder, trekking, shopping, fullmånefester och hur det är att resa med barn. Läsaren får följa med till myllrande storstäder som Bangkok och Chiang Mai, till fantastiska nationalparker och världsberömda öar och stränder som Phuket, Ko Samui och Ko Phi Phi. Boken är fylld med tips även på mat, sevärdheter, utflykter, transporter och mycket mer.

Kolla efter bästa pris hos:
Bokus eller Adlibris